Buna intrebare!

Posted: Iulie 19, 2009 in Tara lui Piticot

Nah, răspundeţi voi dacă sunteţi în stare:)) Eu nu prea am fost.

– Mami de ce în lumea asta, pe planeta asta, în tot universul asta…s-a inventat cuvantul GRATIS? Că nicaieri, la niciun magazin, în niciun loc… nu e nimic gratis.

Da, deci are dreptate.

Comentarii
 1. codeus41 spune:

  pai atunci cata semnificatie mai avea cuvantul daca erau toate gratis? dar asa cat iti creste inima cand primesti ceva de la cineva gratissi nu neapart pentru cadoul in sine cat pentru faptul ca stii ca aceea persoana tine la tine

 2. lady2bug spune:

  @Codeus: N-am înţeles nimic din explicaţia ta, sincer. Ori sunt eu foarte obosită la ora asta (am citit multe porcării azi şi ar fi explicabil), ori ai fost tu puţin încurcat.

  Deci (încep ca orice intelectual care se respectă). Dacă toate erau gratis, atunci cuvântul „gratis” ar fi fost inventat tocmai ca să exprime ….cum sunt toate, nu???? 🙂 Poate fi o explicaţie.
  Întrebarea puştoaicei era alta: Ştie ce înseamnă gratis. Ce nu parea să înţeleagă ea este utilitatea existenţei în vocabular a cuvântului în condiţiile în care ceea ce defineşte el…nu există. Nimic nu e gratis. Poţi s-o contrazici?? Că eu n-am putut.

 3. codeus41 spune:

  Ei exista Gratis pentru ca daca nu ar exista nu s-a fi inventat cuvantul. Problema pe care am definit-o eu se refera la faptul ca tu sau eu putem primi ceva gratis care binenteles pe altcineva costa

 4. codeus41 spune:

  sau poti primii timpul cuiva si nu e putin lucru.eu apreciez si lucrul asta.dar la varsta ei astea nu-s inca palpabile.ea stie de jucarii de inghetata si alte alea

 5. IoanaB spune:

  minunata intrebare. exista totusi un loc unde TOATE lucrurile sunt gratis: in inima. asta le-as spune eu micutilor…dar eu sunt cam demodata.

 6. Cătălin spune:

  Păi şi tu acum cauţi sfaturi gratis? Hmmm… 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s